SENIORKLUBBEN Rønnede GK

Åbningsturnering

Åbningsturnering 2022

10. maj 2022

Seniorklubbens åbningsturnering for sommersæsonen 2022 blev afviklet mandag d. 9. maj på store bane.

53 golfere havde tilmeldt sig og de var af matchledelsen blevet fordelt så ligeligt som det kunne lade sig gøre i 3 rækker; nemlig med 18 spillere i A-rækken, 18 i B-rækken og 17 i C-rækken.

Med gunstart kl. 9 slog vi ud i dejligt solskin, men med den kølige 5-6 sekundmeter sydøstenvind som har været dominerende de seneste par måneder havde de fleste lige en ekstra trøje på og der var ikke ret mange, der var trukket i shorts eller nederdele på dagen. Det blev varmere op ad dagen, og i og med at der på vores bane er steder med dejlig læ, blev ekstratrøjen taget af og på en del gangen.

Som følge af den tørkeperiode som sydøstenvinden har medført, kunne man få godt rul på fairways, men til gengæld var bolden svær at få til at standse på green - så der var mange muligheder for at vise evnerne i det korte indspil. Og pitchforken kunne blive i lommen!

Efter spillet på banen samledes alle i klubhuset, hvor Simona serverede dejlig mad (pulled pork med kartofler og stegte grøntsager: spidskål, gulerod, rødbede og tomat og dertil en god smagfuld og kraftig sovs), hvortil der blev drukket velfortjent øl, vin eller vand.

Dagens matchledelse knoklede som sædvanlig med at få sammentalt scores, så der kunne udpeges vindere og uddeles præmier. Der var præmier til de herre- og damegolfere som var tættest på hul 11 og hul 16, og til de 5 bedst placerede i hver af de 3 rækker.

Erik P. Hansen meddelte at præmierne til tættest på hullerne i år var golfbolde som seniorklubben har sponseret: boldene er forsynet med RGK's logo samt fortrykt "Seniorklubben". Boldene kan købes i Proshoppen.

Præmiemodtagerne kan ses herunder.

Tak til matchledelsen for en vellykket dag!

Tættest på hul 11 og 16

Hul 11:
(i midten) Hanne Kristensen, 50 cm (!). Der var ingen herrespillere på green (!)
Hul 16:
Yvonne N. Henriksen, 3,07 m
Erling Poulsen, 2,89 m

Vindere i C-rækken, (fra venstre mod højre)

1. Richardt Christiansen, 39 point
2. Ingelise Lund, 37 point
3. Henning Seeding, 36 point
4. Bente Ege Antonsen, 35 point
5. Yvonne N. Henriksen

Vindere i B-rækken (fra venstre mod højre)

1. Søren Nielsen, 37 point
2. Vagn Christiansen, 36 point
3. Sven Aamodt, 35 point
4. Bodil Thrane, 35 point
5. Ole Bagger, 34 point

Vindere i A-rækken (fra venstre mod højre)

1. Erik P. Hansen, 37 point
2. Jens Enemark, 35 point
3. Kurt H. Christensen, 35 point
4. Ole Storm Jensen, 34 point
5. Eigil Poulsen, 34 point

Åbningsturnering 2021

Som følge af covid-19-restriktionerne, blev Seniorklubbens åbningsturnering ikke afviklet.

Efter lempelse af covid-19-restriktionerne er årets første mandagsturnering med spisning er fastsat til mandag d. 17. maj. Tilmelding på golfbox inden d. 13. maj kl. 18.